blog

Tidligere har der været en blog på hjemmesiden– det vil sige et sted, hvor alle kunne skrive indlæg om emner, der vedrørte Kerteminde Sommerby.

Da der i flere år ikke kom nye indlæg, blev bloggen imidlertid slettet.

Nu er der kommet en lukket gruppe på Facebook, som hedder Kerteminde Sommerby. Her kan brugere af Facebook skrive deres indlæg, og andre kan kommentere på det skrevne. At muligheden nu bliver benyttet, må betyde, at bloggen nok alligevel havde sin berettigelse, som et sted, hvor man kan ytre sig.

Hjemmesiden kan ses af alle på internettet, og ikke begrænset til en lukket gruppe på Facebook – Så nu er bloggen tilbage!

Der er 2 måder at skrive til bloggen på:

1. Skriv dit indlæg i en mail og send det webmaster@kertemindesommerby.dk.

Endelig 2. mulighed er, at indtaste dit indlæg i “Skriv et svar” herunder

Begge metoder kræver webmasters godkendelse, før indlægget kan ses på bloggen. Det er for at hindre misbrug og spam! Du får en mail, når indlægget er godkendt og kan ses på bloggen!

Altså kom til tasterne og lad os høre, hvad du har på hjerte!

Dette indlæg har 5 kommentarer

 1. Rod med betaling til Andelsforeningen.
  Hvornår kommer der en mail til alle fra bestyrelsen over det rod som er opstået med LEA Ejendomspartner. LEA kan åbenbart ikke finde ud af at sende opkrævninger ud til os uden at det kommer i uønsket mail og med en underlig afsender som ikke kan forbindes med LEA.
  Jeg er bekendt med at flere har slettet mailen da den virkede som forsøg på bedrageri.
  Bestyrelsen bør hurtigst muligt rette henvendelse til LEA så de kan få sendt nye opkrævninger og en undskyldning ud til os så den kommer i indbakken.

  mvh
  Ole Kjær
  Anemonevej 28

 2. Dit indlæg er videresendt til bestyrelsens medllemmer!

 3. Kære medsommerhusejere

  Kunne det tænkes, at nogen ville stille op til bestyrelsen med visioner for, hvordan vi kan gøre sommerbyen mere attraktiv og grøn?

  Jeg er kommet jævnligt i sommerbyen siden 2005, og i den tid er antallet af markante, solitære træer blevet færre. Mange af træerne var givetvis generende for naboerne, og skulle væk. Men indtrykket af et mindre smukt og mindre grønt område står tilbage.

  Bestyrelsen udfører for mig at se et godt og solidt arbejde for at styre økonomien, vedlige holde veje og træde til, når der er uoverensstemmelser vedr. skel og træer. Men det er jo først og fremmest drift.

  Jeg kunne tænke mig, om nogen havde lyst til at stille op på et program, som sigter mod at gøre Sommerbyen til et endnu smukkere og grønnere område til glæde for mennesker og dyr.
  Ideer kunne være:

  – Identificering af, hvor der kunne plantes solitære træer, vi kan glædes over uden at de generer nogen beboere.
  – Snak med kommunen om at plante nogle få egnede træer ud mod strandengen.
  – Finde ud af, hvad man gør succesfuldt andre steder.
  – Lave et idekatalog over træer, der egner sig til at stå i sommerhushaver, og som overholder lokalplanens anbefalinger.
  – Etablere fuglekasser, insektboer og blomsterenge.
  – Afsætte et fast beløb hvert år til realisering af ovenstående.

  Jeg stiller ikke selv op til bestyrelsen, men støtter gerne initiativer, også med arbejdskraft.

  Til information har vores lokalplan følgende bestemmelse vedrørende træer:
  – ”§ 8,3 Beplantning, der er højere end 1,8 m inden for den enkelte sommerhusgrund, skal være løvfældende, og må ikke have sammenvoksede bladkroner”
  Og der er følgende henstilling:
  – ”Det henstilles til at der ikke plantes højt voksende træer på sommerhusgrundene. Kommunalbestyrelsen overlader tilsyn med hegn og træer til Bestyrelsen for Kerteminde Sommerby. Det henstilles at der kun være 2 enkeltstående planter, som er højere end 1,8 m på hver grund og placeringen skal i sin helhed være indenfor det enkelte byggefelt, og at træhøjden må ikke overstige 5m”

 4. Hvorfor er der ikke nogen nyhedsmail fra bestyrelsen, det er ganske uansvarligt at man bruger en tilfældig Facebook side til information som ikke er foreningens facebookside. Er bestyrelsen faldet totalt i søvn eller hvad. Det er ganske uansvarligt at man ikke får en mail fra bestyrelsen angående betaling til andelsforeningen. Vi trænger til en ny bestyrelse med ambitioner.

 5. Hvordan kan reklamere med en facebookside på vores hjemmeside som er direkte partisk.
  Jeg er blevet lukket ude fordi jeg vil vide hvorfor man laver en trafiktælling da bestyrelsen er velvidende at det ikke er tilladt at lukke nogen vej i og omkring Kerteminde Sommerby.
  Anemonevej har været gentagne gange spærret af arbejde på vandnettet, lasbiler og ikke mindst har der været brug for ambulancer og læger en del gange her på det sidste. Vi er den eneste vej i Sommerbyen som let kan spærres inde, det drejer sig om ca. 40 hustande, hvad er bestyrelsens holdning til dette.

Skriv et svar

Luk menu