blog

blog

Tidligere har der været en blog på hjemmesiden– det vil sige et sted, hvor alle kunne skrive indlæg om emner, der vedrørte Kerteminde Sommerby.

Da der i flere år ikke kom nye indlæg, blev bloggen imidlertid slettet.

Nu er der kommet en lukket gruppe på Facebook, som hedder Kerteminde Sommerby. Her kan brugere af Facebook skrive deres indlæg, og andre kan kommentere på det skrevne. At muligheden nu bliver benyttet, må betyde, at bloggen nok alligevel havde sin berettigelse, som et sted, hvor man kan ytre sig.

Hjemmesiden kan ses af alle på internettet, og ikke begrænset til en lukket gruppe på Facebook – Så nu er bloggen tilbage!

Der er 2 måder at skrive til bloggen på:

1. Skriv dit indlæg i en mail og send det webmaster@kertemindesommerby.dk.

Endelig 2. mulighed er, at indtaste dit indlæg i “Skriv et svar” herunder

Begge metoder kræver webmasters godkendelse, før indlægget kan ses på bloggen. Det er for at hindre misbrug og spam! Du får en mail, når indlægget er godkendt og kan ses på bloggen!

Altså kom til tasterne og lad os høre, hvad du har på hjerte!

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Rod med betaling til Andelsforeningen.
  Hvornår kommer der en mail til alle fra bestyrelsen over det rod som er opstået med LEA Ejendomspartner. LEA kan åbenbart ikke finde ud af at sende opkrævninger ud til os uden at det kommer i uønsket mail og med en underlig afsender som ikke kan forbindes med LEA.
  Jeg er bekendt med at flere har slettet mailen da den virkede som forsøg på bedrageri.
  Bestyrelsen bør hurtigst muligt rette henvendelse til LEA så de kan få sendt nye opkrævninger og en undskyldning ud til os så den kommer i indbakken.

  mvh
  Ole Kjær
  Anemonevej 28

 2. Dit indlæg er videresendt til bestyrelsens medllemmer!

Skriv et svar

Luk menu